Trident Kft. – Minőségi és időtálló nyílászárók.

Ingatlan üzemeltetés,
karbantartás

Ingatlan üzemeltetés, karbantartás

A Trident Kft. átvállalja ingatlan üzemeltetés és karbantartás feladatait. Olyan költséghatékony szolgáltatást nyújtunk, melynek segítségével Ön kizárólag főtevékenységének sikeres működtetésére koncentrálhat. A Trident Kft. szakértői csapata a garancia arra, hogy épületét gondosan és tisztességesen karbantartjuk, az épület üzemeltetési feladatokat teljeskörűen ellátjuk.

Épületüzemeltetési, karbantartási szolgáltatásunkat irodaházak, lakóparkok, logisztikai központok, kereskedelmi egységek számára ajánljuk.
Olyan professzionális ingatlan üzemeltetési szolgáltatásokat biztosítunk, melyeknek köszönhetően létesítményei zavartalanul üzemelhetnek. Mindezt rendszeres és eseti megoldásokkal garantáljuk, melyek a lehető legoptimálisabb működést teszik lehetővé minden időben.

SZOLGÁLTATÁSAINK

A költségkímélő épületüzemeltetés alapja a rendszeres karbantartás. Az elvégzendő épület karbantartási munkák pontos meghatározása, a rendszer elemeinek állapotfelmérése a kulcs a sikeres és költségkímélő üzemeltetéshez. Ezzel a tevékenységgel megkönnyítjük az Ön saját karbantartó személyzetének munkáját.

Csökkentse a költségeit Velünk, jelentkezzen munkatársainknál, kérje tanácsainkat.

MIÉRT A TRIDENT KFT?

Mert leegyszerűsítjük Önnek az ajtó beszerelést!

A tűzgátló ajtó beszerelését és felmérését úgy szervezzük meg, hogy Ön biztosan a legmegfelelőbb ajtót válassza, majd az gyorsan, precízen beszerelve kerüljön a helyére.

Menjen biztosra és kérjen helyszíni felmérést kockázatok és kötelezettségek nélkül!