Trident Kft. – Minőségi és időtálló nyílászárók.

Nyílászárók
beépítése és cseréje

Takarékos és biztonságos műanyag ablakok, nyílászárók

Minden bizonnyal sokan megtapasztalták már a rosszul szigetelő nyílászárók, ablakok hátrányait. Azon kívül, hogy a hőszigetelési szempontból nem megfelelő szerkezetű ablakok kiengedik az energiát, s ezzel komoly környezeti károkat okoznak, megnövelik egy ház rezsi költségét is. Új nyílászárók, műanyag beépítése és vásárlásakor éppen ezért érdemes körülnézni, összehasonlítani a hang- és hőszigetelés értékeit, s mindenképp egy komfortérzetet javító, mindemellett pedig energiatudatos nyílászárót választani.

MIÉRT A TRIDENT KFT?

Mert leegyszerűsítjük Önnek az ajtó beszerelést!

A tűzgátló ajtó beszerelését és felmérését úgy alakítottuk ki, hogy Ön biztosan a legmegfelelőbb ajtót válassza, majd az gyorsan, precízen beszerelve kerüljön a helyére.

Ügyfeleinknek nyugodt szívvel ajánljuk munkatársaink több éves szakértelmét. Tudásukkal és termékeink átfogó ismeretével precíz és pontos munkákat végeznek bejárati ajtóktűzgátló ajtók-ablakok, nyílászárókbeltéri ajtók-ablakok beépítése és cseréje esetén.

Szakértő tanácsadás

Átgondolt és személyre szabott tanácsokat adunk. Nem hagyjuk, hogy céljainak nem megfelelő ajtót válasszon.

Felmérés

Felmérjük a helyszínt, gondosan megvizsgáljuk hova és hogyan építjük be az ajtót.

Beépítés

Az ajtót szakértő és 10 éves tapasztalat által szereljük be. Kedvesek vagyunk és ki is takarítunk magunk után.

Menjen biztosra és kérjen helyszíni felmérést kockázatok és kötelezettségek nélkül!

Hő- és hangszigetelt ajtók, ablakok

Profiljaink optimális hőszigetelő tulajdonságai révén jelentős megtakarítás érhető el a fűtési költségekben. Az üvegezés típusától függően a műanyag nyílászárók “U” értéke 0,6 és 1,4 W/m2K között tervezhető. Minden U=0,1 mértékű csökkentés nagyjából 9 deciliter fűtőolaj megtakarítást jelent évente az ablakfelület minden egyes négyzetméterére. A műanyag ablakok és ajtók beépítésével így kímélik környezeti erőforrásainkat és hozzájárulnak a légszennyezés csökkentéséhez is.

A folyamatosan emelkedő fűtési költségek miatt egyre hangsúlyosabb a megfelelő hőszigetelés. A megfelelően szigetelő nyílászárók egyenletes hőeloszlást és jobb komfortérzetet nyújtanak, ráadásul azt az energiát amit nem használunk fel, nem is kell kifizetni, így az energia költségek csökkenni fognak.

A Trident Kft. által forgalmazott minden műanyag nyílászáró beéípítésével kiszűri a külvilág zajait. Az átlagos üvegezésű ablakok hangszigetelő vagyis zajcsillapító képessége 35 decibel, a speciális réteg felépítésű üvegezéssel, és a szendvicsszerkezetű betétekkel pedig még jobb, akár 43-52 dB-es eredmény érhető el.

A zaj sokszor zavaró, sőt akár egészségkárosító hatású is lehet. Otthona elhelyezkedése miatt sok esetben egyedi követelményrendszernek kell megfelelnünk. Műanyag ablakok és ajtók beépítése megfelelő választ adnak egyedi igényeire is. Így nyugalomban élhet, és fontos dolgoknak szentelheti magát.

Ügyfeleinknek nyugodt szívvel ajánljuk munkatársaink több éves szakértelmét. Tudásukkal és termékeink átfogó ismeretével precíz és pontos munkákat végeznek bejárati ajtóktűzgátló ajtók-ablakok, nyílászárókbeltéri ajtók-ablakok beépítése és cseréje esetén.

Változatos formájú műanyag nyílászárók

A formaválaszték szinte korlátlan lehetőségben áll rendelkezésre, melyek nagymértékben hozzájárulnak otthona esztétikus és látványos megjelenéséhez. Gazdag profilkínálatunk letisztult, elegáns külső megjelenést és számtalan műanyag nyílászáró gyártását teszi lehetővé. A derékszögtől az íves és alakos szerkezetig szinte bármilyen formát meg tudunk valósítani, legyen szó akár a karcsú tokról és szárnyprofilról, melyek nagyobb üvegfelületek használatát teszik lehetővé. Ezáltal otthona nem csak világos lesz, hanem a nap hőenergiáját is hasznosítani tudja. Műanyag nyílászáróink 80 – 85% – os fényáteresztő képességgel rendelkeznek. Ez természetesen az üvegezés típusával és az ajtó műszaki jellemzőinek változtatásával tetszés szerint befolyásolható.

Műanyag profilok különbözőségéből adódóan, az abból készült nyílászárók sem egyformák. Még akkor sem, ha a szokásos, legismertebb néhány paramétere (légkamrák száma, üveg hő átbocsátási tényezője) azonos értéket mutat. Az általunk forgalmazott műanyag ablakok minősített gyártók termékei, kiváló alapanyagokból, minőségi vasalatokkal szerelve, magas hőszigetelési értékű üvegezéssel.

A műanyag nyílászárók kiválasztása során minden ügyfelünk más preferenciával rendelkezik. Vannak akik elsősorban az esztétikumra hagyatkoznak, mások pedig az adott nyílászáró funkcionalitását kezelik prioritásként. A Trident Kft. minden ügyfele igényeit, a szakmai szempontokat figyelembe véve maradéktalanul teljesíti.

A nyílászárók gyártásán felül, igény esetén teljes körű szolgáltatást nyújtunk a felméréstől, szaktanácsadáson, tervezésen át, a kiszállításig és beépítésig.
Műanyag ablakok és erkélyajtók minőségi alapanyagból készülnek, 5-6-7 légkamrás kivitelben. Nyílászáró elemeink 1.0-ás üveggel alapáron kerülnek gyártásra egyedi típusú és formájú, több fajta nyitásmódban egyéni kívánság szerinti méretben illetve alakban. Ezen felül több mint 50 féle üveggel (csincsilla, reflexiós, 3 rétegű, homokfúvott, színes stb.).

Mint minden műanyag ablaknak, így ablakainknak is többféle változata található kereskedéseinkben. Ezekből bemutatunk Önnek néhányat, ezzel is segítve a választásban.

 

Ügyfeleinknek nyugodt szívvel ajánljuk munkatársaink több éves szakértelmét. Tudásukkal és termékeink átfogó ismeretével precíz és pontos munkákat végeznek bejárati ajtóktűzgátló ajtók-ablakok, nyílászárókbeltéri ajtók-ablakok beépítése és cseréje esetén.

Menjen biztosra és kérjen helyszíni felmérést kockázatok és kötelezettségek nélkül!

Fix ablak

Üvegfalaknál alkalmazzák ezeket, vagy portáloknál. Olyan helyen célszerű alkalmazni ezt a típust, ahol nem követelmény a nyithatóság vagy a méret miatt nem lehet megoldani a nyithatóságot.

Nyíló ablak, erkélyajtó

Minden nyílásban alkalmazhatjuk méretkorlátozásokkal.

Bukó ablak

Ha a nyílás szélessége nagyobb, mint a magassága, ebben az esetben alkalmazzuk ezt a nyílászáró típust. Ha magasan van elhelyezve, távnyitós megoldást is kérhet.

Bukó-nyíló ablak, erkélyajtó

Minden nyílásban megfelelő méretkorlátozásokkal.

Tokosztós ablak

Akkor célszerű, ha csak egyszerűen kisebb nyílószárnyat szeretnénk, mint maga az ablak, vagy ha jobb és bal oldali szárnyat is buktatni szeretnénk.

Váltószárnyas (középfelnyíló) ablak, erkélyajtó

Nagyobb nyílásoknál ajánlott, ahol egyszárnyúra nem kivitelezhető a műanyag ablak illetve a balkonajtó.

Toló-bukó erkélyajtó

Manapság divatos erkélyajtó. Praktikusabb, mint a befelé nyíló, mert nem vesz el helyet a belső térből a szárny, illetve szélesebb szárnymérete is lehet mint a hagyományos erkélyajtónak.

Emelő toló erkélyajtó

A legkorszerűbb erkélyajtó a mai piacon. Nagy szárnyszélességű (1500 mm felett) erkélyajtóhoz csak ez a modell ajánlott.

Menjen biztosra és kérjen helyszíni felmérést kockázatok és kötelezettségek nélkül!