Trident Kft. – Minőségi és időtálló nyílászárók.

Tűzgátló ajtók
beépítése és cseréje

Tűzgátló ajtók beépítése, cseréje, karbantartása

A Trident Kft. biztonsági és tűzgátló ajtók beszerelésével és karbantartásával is foglalkozik. Szakképzett és OTSZ szakvizsgával rendelkező szerelő csapatunk a kisebb jellegű hibákat azonnal, gyorsan elhárítja, a nagyobb, alkatrész igényes javításokhoz pedig a pótalkatrészeket 48-72 órán belül pótoljuk.

Egyénre szabott szerviz-csomagokat ajánlunk, hogy szolgáltatásunk legjobban illeszkedhessen partnereink igényeihez. Szakembereink felmérése alapján teszünk javaslatot, hogy milyen gyakorisággal végeztessék el a karbantartásokat.

Ajánlatainkat az alábbi elemekre tudjuk kivitelezni:

A tűzgátló ajtó kint tartja a betörőt, a lépcsőházi zajokat és szagokat, sőt, különleges anyagának és szigetelésének köszönhetően a tűz és a füst terjedését is meggátolja. Minden méretben, akár felső bevilágítóval is.

Legyen biztos a dolgában és válasszon vagyonvédelmi szakemberek ajánlásával és hatósági minősítéssel rendelkező, valódi biztonsági, tűzgátló ajtót!

Csendes, nyugodt otthon - az utcazajok teljes kizárása

Lépcsőházi ajtajaink nem csak a betörőt tartják kint, hanem a nemkívánatos szagokat és zajokat is, köszönhetően a speciális hangszigetelő rétegnek.

Minél nagyobb a hangszigetelés (dB) értéke, annál nagyobb hanggátlásra képes az ajtó. Ha zavarják a lépcsőházból vagy utcáról beszűrődő zajok, válasszon olyan ajtót, ami csendessé teszi az otthonát. Egy alap Gerda ajtó, ami 31dB hanggátlással bír, képes a normál beszéd hangerejét a suttogás szintjére csökkenteni. A legmagasabb 47dB hanggátlásra képes ajtónk az utcai zajt képes a levelek neszezésének hangerejére mérsékelni.

MIÉRT A TRIDENT KFT?

Mert leegyszerűsítjük Önnek az ajtó beszerelést!

A tűzgátló ajtó beszerelését és felmérését úgy szervezzük meg, hogy Ön biztosan a legmegfelelőbb ajtót válassza, majd az gyorsan, precízen beszerelve kerüljön a helyére.

Szakértő tanácsadás

Átgondolt és személyre szabott tanácsokat adunk. Nem hagyjuk, hogy céljainak nem megfelelő ajtót válasszon.

Felmérés

Felmérjük a helyszínt, gondosan megvizsgáljuk hova és hogyan építjük be az ajtót.

Beépítés

Az ajtót szakértő és 10 éves tapasztalat által szereljük be. Kedvesek vagyunk és ki is takarítunk magunk után.

Menjen biztosra és kérjen helyszíni felmérést kockázatok és kötelezettségek nélkül!