Trident Kft. – Minőségi és időtálló nyílászárók.

Villanyszerelés

Villanyszerelés Budapesten!

Sok múlik egy épület esetében azon, hogy milyen minőségű a villanyszerelés. A villanyszerelési munkálatok a felújítás során fontos részét képezik a munkának. Nem minden esetben van rá szükség, mert megtörténhet, hogy kitűnő állapotban van még a régi rendszer, de sok esetben ki kell cserélni a falban futó vezetékeket.
Ez azonban nem kis munka, hiszen mindegyiknek ki kell vésni a helyét. A villanyszerelési munkálatok ezen része különösen betonépületek esetében válik nehézkessé. Könnyen lehet olyan tartóvasba ütközni, aminek meg kell oldani az eltávolítását, valamilyen módon. Azonban az új rendszer elkészültével, évtizedeken keresztül problémamentesen használható majd minden konnektor és kapcsoló.
Az ilyesmit, jobb inkább a megfelelő villanyszerelő szakemberre bízni. Ebbe beletartozik a villanyóra bekötése is, hiszen akárki nem nyúlhat hozzá, mert azt a törvény bünteti. A villanyszerelési munkálatok során másként kell eljárni kültéri feladatoknál, hiszen itt olyan villany vezetékekre lesz szükség, amik sokkal ellenállóbbak. Így már biztosan nem lesz gond a kerti világítás kialakításával.

Megbízhatóak vagyunk, számíthatsz ránk!

A Trident Kft. közel 10 éves tapasztalattal rendelkezik a villanyszerelés különböző területein, mind lakossági, mind céges projektek kivitelezését illetően. Szakértő csapatunk a rendelkezésére áll!

 

Ügyfeleinknek nyugodt szívvel ajánljuk továbbá munkatársaink több éves szakértelmét. Tudásukkal és termékeink átfogó ismeretével precíz és pontos munkákat végeznek bejárati ajtóktűzgátló ajtók-ablakok, nyílászárókbeltéri ajtók-ablakok beépítése és cseréje esetén.

Gyorsaság

Nem húzzuk az időt. Szakszerűen és alaposan, de mindig a lehető legrövidebb idő alatt végezzük el a munkát.

Precizitás

Maximális profizmussal, igényesen és pontosan dolgozunk.

Garancia

A szerelési munkálatokat garanciával végezzük.

Évek és rutin

Felkészült szakembereink folyamatosan képzik magukat és ezt a napi rutin igazolja.

Modern eszközök

Évről évre profi eszközökkel érkezünk, hogy a lehető legjobb villanyszerelési munkát végezhessük.

Megbízhatóság

Ránk mindig számíthat! Pontosan érkezünk és mindig utolérhetőek vagyunk.

Biztonság

Kiemelt figyelmet fordítunk a biztonságos munkavégzésre, mind Önökre, mind magunkra és az ingatlanra figyelve.

Menjen biztosra és kérjen helyszíni felmérést kockázatok és kötelezettségek nélkül!

A villanyszerelési munkálatok nagyban hozzájárulnak a különleges otthoni hangulat megteremtéséhez. Sokat számít a színhőmérséklet, a fényforrások száma, stb. Az új vezetékek kiválasztásánál figyelembe kell venni, hogy milyen fogyasztók lesznek az épületben. A túl vékony villanydrótok ugyanis eléghetnek, hogyha egy nagy fogyasztású eszközt próbálnak ellátni árammal, mint például egy elektromos sütő. Mindenki győződjön meg előzetesen arról, hogy a villanyszerelési munkálatokat végző személynek meg van e hozzá a szükséges tapasztalata és képesítése.

Villanyszerelés magánszemélyeknek és cégeknek.

Nagyon sok elégedett magánszemélyt tudhatunk ügyfeleink körében és mindig örülünk, ha magánszemélyeknek segíthetünk. Cégünk fő profilja az elektromos árammal kapcsolatos szolgáltatások biztonságos kidolgozása és a szolgáltatás zavartalan megléte a mindennapokban.

Árainkat úgy alakítottuk, hogy mindenki számára megfizethető legyen.

Mi nem csak a nagy munkákat vállaljuk el, a gyorsszolgálat még ünnepekkor is áll a rendelkezésre, hogy családjával ne maradjon áram nélkül.
Ha megbízható villanyszerelő céget keresel nagyobb munkákra, teljes kivitelezésre, akkor nagyon jó helyen jársz.

MIÉRT A TRIDENT KFT?

Mert leegyszerűsítjük Önnek az villanyszerelést!

Ügyfeleinknek nyugodt szívvel ajánljuk továbbá munkatársaink több éves szakértelmét. Tudásukkal és termékeink átfogó ismeretével precíz és pontos munkákat végeznek bejárati ajtóktűzgátló ajtók-ablakok, nyílászárókbeltéri ajtók-ablakok beépítése és cseréje esetén.

Szakértő tanácsadás

Átgondolt és személyre szabott tanácsokat adunk. Nem hagyjuk, hogy céljainak nem megfelelő villanyszerelést válasszon.

Felmérés

Felmérjük a helyszínt, gondosan megvizsgáljuk a villanyszerelési munkát.

Beépítés

A villanyszerelést szakértő és 10 éves tapasztalat által szereljük. Kedvesek vagyunk és ki is takarítunk magunk után.

Menjen biztosra és kérjen helyszíni felmérést kockázatok és kötelezettségek nélkül!